Close Menu

De Winteropening

05 okt 2018
De Winteropening

De Winteropening is de nieuwe naam voor het testevent dat voorheen werd georganiseerd door de FGHS de Brancheorganisatie voor de sportleveranciers. De Winteropening is bewust gekozen als naam om het toegankelijker te maken voor een groter publiek en niet alleen voor de retailer. In een enorm snel veranderend retail landschap waarin we ons begeven, hebben winkeliers meer activatie nodig van consumenten naar hun (online) winkels als in het verleden. Tijdens deze Winteropening bieden we de wintersport specialisten de mogelijkheid om hun klanten mee te nemen en een volgende stap te maken in klantenbinding, productinformatie en merkbeleving. Alle ski- en snowboardmerken zijn bij deze testdagen aanwezig, waardoor de info die er gegeven wordt direct van het desbetreffende merk afkomstig is en  en er is ruim voldoende tijd en materiaal om alles te testen. Hieronder nog wat teksten die ik in onze nieuwsbrief zal plaatsen in de komende week. Zie bijgevoegde trailer voor nog extra info.

Trailer De Winteropening 2018-2019 Sölden: https://vimeo.com/267308561 

De skitest in Sölden is reeds jarenlang een begrip in de Nederlandse wintersportbranche en erg bekend bij leveranciers en winkeliers. Sinds 2016 is deze ook opengesteld voor consumenten en gaat vanaf heden De Winteropening heten. De Winteropening zegt precies waar het op slaat, de start van de winter! Op de Tiefenbachgletsjer in Sölden wordt een enorm testcenter opgebouwd voor 4 fantastische dagen ski’s en snowboards testen.

Alle leveranciers van ski’s en snowboards, maar ook diverse leveranciers van skihelmen, goggles en ander protectiemateriaal zijn zelf aanwezig met hun nieuwste producten en voor het beste advies!

In totaal staan er meer dan 1000 paar testski’s van de nieuwste modellen en voorzien van de nieuwste innovaties voor je klaar om getest te worden.