De 5 zekerheden

1

Verzekerd van goed advies

De Erkend Wintersportspecialisten werken samen in een beroepsorganisatie die de keus, service en professionaliteit verhoogt. In de aangesloten winkels is altijd een professional aanwezig die het certificaat Erkend Wintersportspecialist heeft behaald. Daardoor ben je verzekerd van goed advies!

Twee jaar garantie

Koop je je wintersportuitrusting in de bergen? Ook dan geldt een fabrieksgarantie, alleen is deze vaak maar voor één jaar. Eenmaal thuis is het minder makkelijk om aanspraak te doen op een fabrieksgarantie. Bij de Erkend Wintersportspecialist krijg je twee jaar garantie en vaak loopt dit ook vlotter.

Twee jaar garantie

2

3

Vrijblijvend advies

Wil je precies weten hoe lang je nog met materiaal kunt doen? Of denk je aan het overzetten van bijvoorbeeld bestaande bindingen op nieuwe ski’s of een board? Bij een Erkend Wintersportspecialist kun je altijd binnenlopen voor vrijblijvend advies.

Vertrouw op de 70% garantie

Twijfel je over het aanschaffen van ski’s of een snowboard? De Erkend Wintersportspecialist heeft een unieke garantie. Ben je niet tevreden over een aankoop? Lever de ski’s of je snowboard na je vakantie weer in. Je krijgt gegarandeerd 70% van de aankoopwaarde terug (in tegoedbonnen) voor een nieuwe aankoop. Zo heb je een bedrag betaald dat ongeveer overeenkomt met huren. Het volgende jaar sta je weer op nieuwe ski’s of een snowboard.

4

5

Afstellen van materiaal

Wil je nog niet meteen nieuw kopen, maar wél graag met eigen materiaal op stap? Denk ook eens aan tweedehands of inruilmateriaal. Het is misschien minder makkelijk om te beoordelen of dat bij je past. Maar de Erkend Wintersportspecialist kan daarbij helpen en kan zorgen dat het materiaal goed wordt afgesteld en veilig is.